Online Reserveren

Reserveer hier jouw vervoer!

Online reserveren

Het Nightrider-Team

 

Hallo! 

Wij zijn het Nightrider-Team. Als studenten weten wij als geen ander hoe prijzig het is om buiten je woonplaats te gaan stappen. Hoge taxikosten en hoge entreeprijzen zijn vaak redenen om niet te gaan. Wanneer je niet met 4 of 8 personen bent om de taxi te vullen, worden de kosten per persoon alsmaar hoger. Helaas wordt dan vaak besloten om niet meer te gaan. Wij geloven dat dit anders kan. Wij geloven dat het mogelijk is om ook eens ergens anders een feestje te bouwen. Door strakke afspraken te maken met onze vervoerder Taxi Brookhuis en door te onderhandelen met discotheken over entreeprijzen blijven wij ons best doen om de beste deals te maken, zodat jij zo goedkoop mogelijk uit kunt gaan.

Naast het uitgaansvervoer, regelt Nightrider jouw vervoer naar Evenementen als dancefestivals, nieuwjaarsparty's, zomerfeesten en nog veel meer! Ook hierbij doen we ons uiterste best om de beste deals te maken.

Denk je aan Nightrider? Dan denk je aan:

Scherpe prijzen per persoon (i.p.v. per taxi), exclusieve entree voordelen voor Nightrider klanten en de beste combideals met lokale Evenementen. 

Nightrider is jouw vervoerder!