Over Nightrider

Wij zijn het Nightrider-Team. 
Jouw vervoerder naar party’s, evenementen en discotheken.

Evenementen vervoer
Nightrider regelt jouw vervoer naar evenementen als dancefestivals, nieuwjaarsparty’s, zomerfeesten en nog veel meer! Hierbij doen we ons uiterste best om de beste deals te maken.

Discotheek vervoer
Naast evenementenvervoer regelt Nightrider ook jouw vervoer naar discotheken. Ook hiervoor doen wij ons uiterste best om de beste uitgaansdeals voor je te maken. Wij weten als stappers als geen ander hoe prijzig het is om buiten je woonplaats te gaan stappen. Hoge taxikosten en hoge entreeprijzen zijn vaak redenen om niet te gaan. Wanneer je niet met 4 of 8 personen bent om de taxi te vullen, worden de kosten per persoon alsmaar hoger. Helaas wordt dan vaak besloten om niet meer te gaan. Wij geloven dat dit anders kan. Wij geloven dat het mogelijk is om ook eens ergens anders een feestje te bouwen. Door strakke afspraken te maken met onze vervoerder Brookhuis en door te onderhandelen met discotheken over entreeprijzen blijven wij ons best doen om de beste deals te maken, zodat jij zo goedkoop mogelijk uit kunt gaan.

Denk je aan Nightrider? Dan denk je aan:

Scherpe prijzen per persoon (i.p.v. per taxi), exclusieve entree voordelen voor Nightrider klanten en de beste combideals met ‘lokale’ Evenementen.

Nightrider is jouw vervoerder!

VRAGEN EN CONTACT
Nightrider – onderdeel van Brookhuis Busreizen
Email: info@brookhuisgroep.nl

Alleen in het weekend telefonisch bereikbaar
Telefoon: 088-4607080

Heb je alsnog een vraag? Stuur ons een bericht!

via info@brookhuisgroep.nl

Share This